[Info] Levertijden Apple iPhone 14 Pro

  • 9 September 2022
  • 37 reacties
  • 14485 x bekeken

Reputatie 6
Badge +2

Welkom bij het levertijdentopic van gloednieuwe iPhone 14 Pro! Hier vind je alle informatie over de levertijden en de levering van jouw nieuwe toestel. We werken de tabellen altijd meteen bij als er een update is. Hier zal je dus altijd de meest recente levertijden zien! 

 

Levertijden iPhone 14 Pro

NB. De data onder 'Besteldatum' zijn vanaf-data. 

Deze levertijden zijn aangepast op 23 september 11:45 uur

 

Hoe kan het dat de leverdatum ineens verlaat is?

We proberen de leverdatum van je toestel zo nauwkeurig mogelijk te voorspellen. Het kan echter zo zijn dat ineens heel veel mensen hetzelfde toestel willen. Hierdoor duurt het langer voor we de toestellen bij iedereen geleverd krijgen.

 

Iemand die ik ken heeft het toestel al ontvangen, terwijl hij later besteld heeft. Hoe kan dit?

Onze regel is: bestel je de iPhone eerder, dan krijg je de iPhone ook eerder. Maar als bijvoorbeeld een bepaalde kleur enorm populair is, dan is een andere kleur sneller te leveren door ons. Zelfs als deze later besteld is.

 

Ik heb per ongeluk de verkeerde kleur/geheugencapaciteit besteld, kan ik dit nog wijzigen?

Je bestelling wijzigen kan helaas niet, omdat we jouw toestelkeuze hebben vastgelegd. Je bestelling annuleren en opnieuw plaatsen kan altijd, maar dan kom je wel achteraan de wachtrij te staan. Controleer je bestelling dus goed!

 

Voor de meest gestelde vragen kun je terecht in ons FAQ topic. Hier kun je veel informatie vinden over de nieuwe iPhones en ook al jouw vragen stellen!

Mocht je nog vragen hebben over jouw bestelling of de levertijden, laat het dan hieronder weten. We helpen je er graag bij verder!


37 reacties

Reputatie 2
Badge

Hi allemaal, de levertijden zijn zojuist bijgewerkt! Kijk snel of de wijzigingen invloed hebben op jouw toestel. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag!

Wat betekent het nieuwe groene vierkantje bij de iPhone 14 Zwart 128GB? Ik ben een beetje verward aangezien dit heel onduidelijk is.

Ik heb 13/9 de paarse 128gb besteld... duurt dit echt zo lang als dat er staat? Als ik ergens anders bestel dan heb ik hem deze week nog en duurt het geen 5 weken... 

 

Ook staat er dat de levertijden vandaag zijn aangepast, maar ik zie geen verschil.

Ik heb 13/9 de paarse 128gb besteld... duurt dit echt zo lang als dat er staat? Als ik ergens anders bestel dan heb ik hem deze week nog en duurt het geen 5 weken... 

 

Ook staat er dat de levertijden vandaag zijn aangepast, maar ik zie geen verschil.

Ik heb 12/9 zwarte 128gb besteld, zit met hetzelfde probleem als jou.

ik volg even voor antwoord.

Ook even goed nieuws delen: ik heb de 14 pro maandag besteld en vandaag is die binnengekomen! Véél sneller dan verwacht dus. 

Welke kleur/hvl gb heb je besteld? Ik heb op dezelfde dag besteld maar nog niks.

Hi allemaal, de levertijden zijn zojuist bijgewerkt! Kijk snel of de wijzigingen invloed hebben op jouw toestel. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag!

Hi Manouk, welke levertijden zijn er veranderd? Ik wil graag weten of mijn toestel (paars,128gb) eerder binnenkomt. Zoals ik in mijn eerder post had verteld: als ik het toestel ergens anders nu bestel, heb ik het deze week nog binnen. Wat is de reden voor de vertraging en komt het misschien toch eerder binnen? 

 

Reputatie 2
Badge

Verschillende levertijden zijn aangepast, je kan dan ook achter het toestel zien die jij hebt besteld, welke levertijd het heeft. Voorbeeld: Heb je een Iphone 14 Pro Spacezwart met 128GB besteld op 13 september? Hier staat 4 tot 5 weken levertijd voor, dan kan je vanaf 11 oktober een bericht van ons ontvangen dat jouw toestel naar je toe wordt gestuurd!

Groetjes,
Manouk

Verschillende levertijden zijn aangepast, je kan dan ook achter het toestel zien die jij hebt besteld, welke levertijd het heeft. Voorbeeld: Heb je een Iphone 14 Pro Spacezwart met 128GB besteld op 13 september? Hier staat 4 tot 5 weken levertijd voor, dan kan je vanaf 11 oktober een bericht van ons ontvangen dat jouw toestel naar je toe word gestuurd!

Groetjes,
Manouk

Is er ook een kans dat het toestel toch eerder op voorraad komt dan wat er staat of is dat niet mogelijk dat dat gebeurd.

Reputatie 2
Badge

Hi @Blll! DIt is zeker een mogelijkheid. Wij werken de levertijden bij op het moment dat er een wijziging is. Dat betekent als het model wat jij hebt besteld eerder of later bij ons binnen komt, wij dit ook in het levertijdentabel zullen aanpassen. Je hebt hier dus altijd zicht op!

Groetjes,
Manouk

Ik heb de Apple iPhone 14 Pro 256GB Paars op 13 september vooraf besteld en zou mijn vrouw een verjaardagscadeau geven.  Mijn vrouw is jarig op 2 oktober.  Nu lijkt het erop dat mijn vrouw op 2 oktober geen verrassing krijgt, dat is jammer

Hallo! Ik heb een vraag: ik zie bij de 265 space black, het model die ik heb besteld, bij een besteldatum van 09.09.22 een levertijd van 4-5 weken staan. Ik heb mijn toestel op 15.09 bestelt (I know, dom dom dom)  betekent dit dat het nog langer gaat duren dan 4-5 weken? Ik snap dat ik moet wachten en dat dit bij jullie ook uit handen ligt, maar aangezien we heel veel geld betalen voor deze toestellen en het bij andere partijen veel sneller lijkt te gaan, zou een goede communicatie en een betere indicatie wel fijn zijn. Alvast dank! :)

Reputatie 4
Badge +2

Hi allemaal, de levertijden zijn zojuist bijgewerkt. Check snel of de wijzigingen ook invloed hebben op jouw toestel! Mochten er nog vragen zijn, hoor ik het natuurlijk graag. 

Reageer