Holiday Spirit

Vrolijk Kerstfeest allemaal!

  • 1 December 2021
  • 4 reacties
  • 297 x bekeken
Vrolijk Kerstfeest allemaal!
Reputatie 7
Badge +12

Vrolijk Kerstfeest allemaal!

 

Time flies when you’re having FUN! December is nog sneller voorbijgevlogen dan dat ene dikke feest waar je een paar zomers geleden zó naar uitkeek. Maar de maand is nog niet voorbij en we hebben nog genoeg Holiday Spirit over. Jij maakt namelijk nog steeds kans op die toffe prijzen die je kunt winnen met de Fotowedstrijd!

 

Ook onze beste vriend Secret Santa is nog lang niet klaar met het uitdelen van de meest attente en vette cadeaus. Houd deze topics dus nog goed in de gaten tijdens je kerstvakantie!

 

Maar bovenal hopen wij dat je een genadeloos gezellige Kerst hebt met je familie en vrienden. Geniet van het uitpakken van je cadeautjes, van de gourmet en vooral van de gezelligheid. Maak er een paar mooie dagen van.

 

Jouw Tele2 familie

 


Klaar voor het leukste feestseizoen van het jaar? Zet je feesthoed op en bereid je voor op genadeloos veel gezelligheid, liefde, cadeautjes en meer op onze Community!
 

Zoals jullie weten staan wij bekend als het rebelse broertje van T-Mobile, maar net zoals echte broers en zussen, komen we met de feestdagen écht bij elkaar. Daarom presenteren wij samen met de T-Mobile Community de Holiday Spirit maand. Deze maand wordt genadeloos gezellig en staat vol in het teken van de feestdagen. :santa:

Wat kun je verwachten? Tips voor de beste Kerstfilms, Kerstdesserts en hotelovernachtingen. Daarnaast geven wij toffe cadeaus weg tijdens onze winacties en wie weet bezoekt onze Secret Santa jou en jouw loved ones! Houd dit topic goed in de gaten, want vanuit hier verwijzen we jou naar alle juiste topics op onze eigen Community, maar ook die van T-Mobile.

Samen maken we er iets moois van!

Update 14-12-2021

Holiday Spirit is in volle gang! Hieronder zetten we alle topics voor jou op een rijtje. Check ze allemaal, doe mee en win!

 

 


4 reacties

Reputatie 5
Badge +6

Dit kan niet anders dan leuk worden! :heart_eyes:

Reputatie 2
Badge

Yeaaah zin in! Super leuk dit!

Reputatie 2

Woehoe!!

Reputatie 5
Badge +6

Fijne feestdagen! 

Reageer