Sticky

Statement fusie T-mobile

  • 24 augustus 2018
  • 33 reacties
  • 16935 x bekeken


Toon eerste bericht

33 reacties

Reputatie 7
Badge +5
Als de ‘fusie’ niet doorgaat verkoopt de curator de bezittingen, dus dan kan T-Mobile het nog een keer proberen.

Ik snap alleen niet waarom deze man uitspraken zou doen, die mogelijk onrust veroorzaken. Kan bijna niet anders dan bedoeld zijn als een statement voor de Europese Commissie.


Ik heb er gisteren al een vraag over gesteld in de Goldmember lounge over dat artikel, maar tot heden toe geen reactie van Tele2 maar radio silence.
En dat is ook precies wat ik zei over mogelijke beinvloeding van de Europese Commisie pipodeclown, maar dat zul je wel gelezen hebben.
Vraag mijzelf af of ze daar nog gaan reageren, ik verwacht dat eigenlijk wel als Goldmember zijnde dat ze je over zoiets belangrijks toch wel op de hoogte houden.
Maar goed we zullen zien.
Reputatie 7
Badge
@Cypher, nee las dit topic eerder. Maar nu wel even gelezen en je zegt inderdaad hetzelfde. Kan ook geen andere reden bedenken.
Reputatie 5
Badge
https://www.beurs.nl/nieuws/binnenland/7026283/update-brussel-zal-instemmen-met-verkoop-tele2-nederland-media/ We zullen deze week zien wat er gaat gebeuren.
Reputatie 7
Badge +4

De kogel is door de kerk.
De EC heeft de fusie echt goed gekeurd. Je kan duidelijk zien dat T-mobile het leuker vindt dan Tele2 want zij hebben al een officiële verklaring gelanceerd. Met als belangrijk nieuws, het merk Tele2 blijft volgens hen voorlopig bestaan.

https://community.t-mobile.nl/nieuws-345/nieuws-europese-commissie-akkoord-met-fusie-van-t-mobile-en-tele2-307427
Reputatie 7
Badge +5
3 jaar lang, maar de vraag is wat gebeurt er na die drie jaar.
Reputatie 5
Badge +1
T-mobile?
Reputatie 7
Badge
Kom maar op met die glasvezelverbinding.

Reageer