beantwoord

ziggo sport totaal app inloggen via tele 2 werkt niet

  • 18 april 2021
  • 2 reacties
  • 47 x bekeken

Vandaag voor het eerst in lange tijd Formule 1 niet live kunnen kijken op tv. Ik heb een Tele2 abonnement met Ziggo Sport Totaal als extra pakket. Altijd heb ik via de Ziggo Totaal Sport app in kunnen loggen via Tele2. Vandaag lukte dit echter niet. Ik krijg als ik op inloggen druk alle providers te zien. Als ik echter op Tele2 druk krijg ik alleen een wit scherm te zien. Ik heb mijn telefoon gecontroleerd op updates en ook de Ziggo Sport Totaal app. Alles was up to date. Als ik op andere providers druk krijg ik wel een inlogscherm te zien van deze providers, alleen die van Tele2 niet. Wat kan ik doen? Ik zag dat er ook een Ziggo Go app was voor het terugkijken van wedstrijden en dergelijke alleen deze vraagt dat om de inloggegevens van Ziggo. Ik neem aan dat je als Tele 2 gebruiker hier geen gebruik van kan maken? En zo ja, welke inlog gegevens gebruik je dan? De gebruikersnaam van Tele2 of heb je dan toch een ziggo account nodig? En heb je wel een ziggo account als je dus bij Tele2 zit. Ik kom er gewoon niet uit. Ik heb Ziggo gebeld, maar zei geven aan dat ik daarvoor echt bij Tele2 moet zijn. Maar helaas is het zondag en zijn ze telefonisch niet bereikbaar. Met de Tele2 bot kom ik ook niet verder omdat deze mijn vraag steeds niet lijkt te begrijpen. Wie kan mij helpen? 

icon

Beste antwoord door eric 18 april 2021, 21:18

Ik ken eigenlijk niet veel mensen die dit pakket afnemen. Bel morgen even de klantenservice. Dan kun je de volgende uitzending vast wel kijken.

Bekijk origineel bericht

2 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Ik ken eigenlijk niet veel mensen die dit pakket afnemen. Bel morgen even de klantenservice. Dan kun je de volgende uitzending vast wel kijken.

Morgen ga ik zeker even bellen. 

Reageer