beantwoord

Alternatief op tv kastje

  • 19 January 2021
  • 3 reacties
  • 159 x bekeken

Is het mogelijk om TV op een andere manier dan de huidige tv kastje te ontvangen? Zou graag overbodige afstandsbedieningen en kabels de deur uit werken, maar het apparaat van Tele2 kan niet middels HDMI CEC worden aangestuurd. De afstandsbediening van het kastje gebruiken voor de TV is geen optie, want dan mis ik de helft van de features. 

Het liefst zou ik een insteekkaart willen hebben, echter lijkt het erop dat niemand dit meer aanbiedt.. Wat zijn de opties vanuit Tele2 hierin? 

icon

Beste antwoord door eric 19 January 2021, 17:09

Bekijk origineel bericht

Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +12

Er is alleen het TV kastje zoals je nu gebruikt. Binnen het Tele2 abonnement kun je ook online TV kijken. Daar is een app voor die zowel op Android als Apple gebruikt kan worden.

 

Dat is jammer om te horen. Als ja via de app nou a la spotifiy de stream op een chromecast oid zou kunnen afspelen, dan heb je de hele box niet meer nodig. Wellicht een idee, scheelt ook voor iedereen in stroomverbruik, verzendkosten, mogelijke defecte hardware e.d. De box die nu bij het abonnement zit is ondertussen behoorlijk gedateerd. 

Reputatie 7
Badge +12

Tele2 verkoopt onder dit merk geen nieuwe tv en internet abonnementen meer. Ze verwijzen door naar het merk T-Mobile. Die leveren wel paketten waar je meer met online TV streaming kan doen. Overstappen is mogelijk.