beantwoord

Nieuw modem ontvangen (ZTE). Incompleet.

  • 15 December 2023
  • 3 reacties
  • 77 x bekeken

Ter vervanging van het Davolink modem een ZTE modem ontvangen. Helaas zit er geen standaard (voet) bij. Het modem kan nu alleen plat worden geplaatst. Er zit ook maar één telefoonkabel (RJ11) bij. Voor en na de splitter zou ik er twee in totaal nodig zijn. Is het noodzakelijk of aan te bevelen om de oude telefoonkabels te vervangen? De telefoonkabel, die bij het nieuwe modem zit, ziet er uit alsof deze van hogere kwaliteit is.

Graag zou ik nog een standaard voor het ZTE modem willen ontvang. Als het aan te bevelen of noodzakelijk is, ook graag nog een telefoonkabel.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Harrit

icon

Beste antwoord door Des2000 15 December 2023, 19:04

Bekijk origineel bericht

3 reacties

Reputatie 4
Badge +3

Hoi,

Je hebt alleen de telefoon kabel nodig die loopt van je modem in de DSL poort rechtstreeks naar het aansluitpunt van kpn. 

De telefoon verbind je rechtstreeks op het moden in de phone 1 of tel 1.

Geen splitters gebruiken.

De ZTE wordt zonder voet geleverd en deze is ook niet na te bestellen.

greetzzz

Des

Reputatie 7
Badge +12

Een splitter? Dat zou je niet moeten gebruiken. Dat degradeerd de snelheid van het internet signaal.

Splitter is geleverd door Tele2. Zat bij het Davolink modem. Is nodig voor het scheiden van de analoge telefoonlijn (KPN) en het ADSL signaal.

Dat het ZTE modem zonder standaard wordt geleverd, is vreemd. Bij de Davolink zat de bijpassende standaard er ook gewoon bij. Voor het wifi signaal is het beter dat het modem overeind staat. Plat is de wifi-antenne half afgeschermd.

Reageer