Sticky Info

Hardware factuur opvragen

  • 13 April 2022
  • 28 reacties
  • 736 x bekeken
Hardware factuur opvragen
Reputatie 7
Badge +12

Vaak bieden fabrikanten promoties aan in de vorm van toffe cadeaus en accessoires. Om deze cadeaus te claimen heb je je Hardware Factuur nodig, maar hoe kom je hier nu precies aan? In dit topic vertellen we je hoe en waar je deze opvraagt!

 

Waarschijnlijk ben je in dit topic terechtgekomen omdat je een pre(order) hebt gedaan van een toestel en je nu gebruik wil maken van een mooie actie die de fabrikant aanbied. Denk hierbij aan gratis Galaxy Buds van Samsung of een prachtige TV en Soundbar van Xiaomi. Of je nu je Hardware Factuur nodig hebt voor het claimen van toffe cadeaus of om een andere reden, wij snappen dat je hem zo snel mogelijk wil ontvangen en daar helpen wij je met alle plezier bij.
 Ik heb mijn toestel ontvangen, maar ik mis de Hardware Factuur

Allereerst tof om te horen dat je je nieuwe toestel hebt ontvangen. Dat is altijd een heerlijk moment! Nu ben je waarschijnlijk naar de promotiepagina van Samsung of Xiaomi gegaan en kwam je erachter dat je nog niet de juiste documenten hebt om in aanmerking te komen voor die toffe cadeaus. Geen zorgen, je bent hier op de juiste plek om het juiste document op te vragen – jouw Hardware Factuur.

 

Hoe vraag ik mijn Hardware Factuur op?

Je vraagt je Hardware Factuur gemakkelijk en snel bij ons op. Dit doe je door onder dit topic te reageren. Geef hier aan dat je de Hardware Factuur van jouw toestel wil ontvangen. Onze moderators zullen je vragen een privébericht te sturen met de volgende gegevens:

  • IMEI-nummer
  • Type toestel
  • E-mailadres
  • Ordernummer

Let op: Stuur niet ongevraagd een privébericht naar ons. Degene die beschikbaar is zal z.s.m. bij je komen. Zo voorkom je dat je een privébericht stuurt naar een moderator die misschien helemaal niet aanwezig is.

 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn Hardware Factuur ontvang?

Wij vragen de Hardware Factuur voor je op bij onze collega’s. Uit ervaring weten wij dat deze vaak dezelfde dag nog verstuurd wordt. Mochten wij hem eind van de middag voor je opvragen, dan is de kans groot dat je hem de volgende dag in je mailbox ontvangt.

 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn cadeaus in huis heb?

Wij weten niet hoe lang het duurt voordat je je cadeaus ontvangt. De actie loopt namelijk via de fabrikant. Neem contact met hen op voor vragen over de bezorging.
 

Heb je een andere vraag over de Hardware Factuur? Stel ze gerust hieronder!


28 reacties

Reputatie 7
Badge +12

Hey @Ed67, ik help je graag verder. Stuur mij even een privébericht met het IMEI-nummer van je toestel. Dan ga ik direct voor je aan de slag! 😄

zou graag hardware factuur willen ontvangen van de door mij vandaag binbnen gekregen S23+

 

bij voorbaat dank

 

Leon de Gouw

Reputatie 7
Badge +12

Hey @Loentje, tof om te zien dat je je Samsung Galaxy S23+ hebt ontvangen! Ik heb je zojuist een verificatiecode per sms gestuurd. Wil je die via een privébericht aan me doorgeven? Dan vraag ik zo direct je hardware factuur voor je op! 

Reageer