Abonnement niet stopgezet na telefonische opzegging

  • 29 May 2022
  • 1 reactie
  • 28 x bekeken

Hoi Tele2,

Op 6 april heb ik telefonisch contact gehad met Tele2 met de intentie mijn abonnement zsm stop te zetten en een nieuw abonnement af te sluiten. Verlengen kan alleen mét nummerbehoud, en ik wilde juist graag een nieuw telefoonnummer. 

Tijdens het telefoongesprek met de medewerker had ik al het idee dat hij niet goed begreep wat ik wilde, en dat blijkt. Ik gaf aan dat ik het niet erg vind om één maand dubbele kosten te betalen; ik zou namelijk mijn oude abbo opzeggen, de laatste factuur betalen, en gelijk telefonisch een nieuwe abbo starten. De medewerker heeft denk ik half geluisterd, want de bestelling van mijn nieuwe abbo hoorde hij luid en duidelijk, maar het opzeggen van de oude is tot mijn verbazing niet gebeurd. Daardoor heb ik een maand extra aan kosten gefactureerd gekregen. Ik ging er van uit dat de factuur van eind april de laatste zou zijn, zoals afgesproken met de medewerker. Daarom ontvang ik de te veel betaalde kosten van de factuur van mei graag retour!

Telefoongesprekken worden tegenwoordig allemaal opgenomen, wat ook helemaal prima is, dus volgens mij kan dit snel opgehelderd worden! 😀

Ik hoop snel iets van jullie te horen,

 

Yasmin


Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.

1 reactie

Reputatie 7
Badge +12

Het is niet de bedoeling dat je meerdere topics aanmaakt over hetzelfde onderwerp. Blijf bij je eerste.