Go Green 2022

Waanzinnig duurzaam en betaalbaar: Fairphone 4!

  • 5 June 2022
  • 0 reacties
  • 64 x bekeken
Waanzinnig duurzaam en betaalbaar: Fairphone 4!
Reputatie 7
Badge +12

Dit toestel gaat gemiddeld 3 jaar langer mee dan de meeste andere smartphones. Hij is betaalbaar, gemaakt van gerecyclede materialen én hij is modulair!

 

Dit is allemaal nog maar het begin, want dit toestel heeft nog zo veel meer te bieden! Daarom zetten we dit toestel graag in de spotlight. Vandaag is het Wereldmilieudag en wat past er beter bij dan de Fairphone 4? Juist, helemaal niks! Hieronder lees jij waarom dit jouw gloednieuwe toestel moet zijn!

 


 

Hij is modulair, maar wat betekent dit?

De Fairphone 4 is een echt (h)eerlijk toestel. Hij is waanzinnig duurzaam en gemaakt van eerlijke en gerecyclede materialen. De fabrieksmedewerkers die deze kanjer hebben gemaakt krijgen een eerlijk loon. Daarnaast is de Fairphone ook nog eens modulair. Dit betekent je hem gemakkelijk zelf kunt repareren. Je kunt zelf het scherm, de batterij, camera’s en USB-ingang vervangen. Dit zijn precies de onderdelen die – als ze het niet meer goed doen – reden zijn om een nieuw toestel aan te schaffen. Zo gaat ‘ie extra lang mee en bespaar je ook nog eens klauwen met geld. En met de 5 jaar garantie zit je helemaal goed! 🌿

 

Vervang gemakkelijk onderdelen voor extra lang gebruik

 

Bovengemiddeld snel!

De Fairphone 4 is een bovengemiddeld snelle smartphone. Dat is ook niet gek met de Snapdragon 750G-processor van topfabrikant Qualcomm. Met een chipset van een maximale rekenkracht van 2,2 GHz starten al jouw apps supersnel op en werken ze supersoepel. Denk hierbij aan de échte must haves, zoals WhatsApp en Insta, maar ook mobile games!

De Fairphone 4 geeft je twee varianten: 128 GB opslagcapaciteit (6 GB werkgeheugen) en 256 GB opslag (8 GB werkgeheugen). Maak je graag filmpjes op je toestel? Of kijk je graag films en series? Dan komt deze hoeveelheid werkgeheugen goed van pas.

De batterij van 3905 mAh zorgt ervoor dat je dit toestel de hele dag kunt gebruiken. Surfen en streamen gaat schandalig snel, want de Fairphone 4 bevat namelijk ook 5G! De batterij is dus gemakkelijk te vervangen, zodat jouw toestel extra lang meegaat.

 

Waanzinnig scherm en geweldige camera’s

Wie vindt camera’s nou niet belangrijk? De Fairphone 4 heeft twee 48-megapixelcamera’s aan de achterkant zitten. ‘So what? Veel toestellen hebben 48-megapixelcamera’s!’ Dat klopt! Wat de camera’s van dit toestel bijzonder maken is dat de ultragroothoeklens in dezelfde resolutie foto’s maakt. Perfect voor groepsfoto’s en panorama’s! 📸

 

Meer camera specs op een rijtje:

  • De hoofdcamera heeft optische beeldstabilisatie (film vloeiende video’s)
  • Groot diafragma van f/1,6 (toffe foto’s bij minder goed licht)
  • 25 megapixelcamera aan de voorkant (schandalig mooie selfies)

 

Fairphone 4 voor- en achterkant

 

Schandalig lage prijs

Geldt #GoGreen2022 ook voor jou en wil jij langer met je telefoon doen? Deze topper gaat jarenlang mee en is de eerste telefoon die elektronisch afval neutraal is. Als jij ‘m koopt, recyclet Fairphone een gelijke hoeveelheid elektronisch afval. Genoeg reden om voor Fair te gaan, maar ik geef je graag nog een reden – de schandalig lage prijs!

Met een totale toestelprijs van € 528 is dit toch een koopje? Voor maar € 22 per maand bij een tweejarig abonnement is dit prachtige toestel al van jou én dat zonder eenmalige bijbetaling! Houd je je maandlasten liever zo laag mogelijk en betaal je liever eenmalig iets meer? Die keuze is volledig aan jou. Bekijk hem NU in de webshop en bepaal het helemaal!

 

Is de Fairphone 4 toch niet helemaal jouw stijl? Geen probleem! Check onze top 10 beste smartphones van dit moment. Jouw nieuwe kanjer staat hier 100% gegarandeerd tussen!


0 reacties

Geen reactie

Reageer