Bewuste gedragsverandering

Leef jij op dit moment gezond?

  • 4 March 2022
  • 0 reacties
  • 47 x bekeken
Leef jij op dit moment gezond?
Reputatie 7
Badge +12

Ben jij ook toe aan verandering? Slaap je tot 13:00 uur uit of lig je elke avond met een familiezak chips op de bank, maar wil je dit veranderen? Dit is het moment! Wij dagen jou uit om doelen te stellen en deze te behalen.

 

Deze maand staat de Community in het teken van bewustzijn en gedragsverandering. Wij hebben doelen voor onszelf gesteld om bewuster en gezonder te leven, maar ook nieuwe dingen te proberen. Op de T-Mobile Community heeft Tim ons uitgedaagd om doelen te stellen. Hijzelf doet op 19 maart mee aan een sponsorloop en zal lopen voor eenzame jongeren. Juist, bij eenzame jongeren denk je aan Join Us, en ook zij zullen awareness creëren voor deze actie.
 



Op deze pagina vind je mijn persoonlijke doelen, maar ook de doelen van andere bekende gezichten, zoals Maurice en Lisa. Onze doelen hebben veel overeenkomsten, maar zijn tegelijkertijd ook erg verschillend. Zo gaan we o.a. voor 100km hardlopen, 203km fietsen, 20.000 stappen per dag, minder schermtijd, dagelijkse push ups, vetverbranding en nog veel meer.

 

  • Bekijk hier alle doelen van mij
  • Bekijk hier alle doelen van Lisa
  • Bekijk hier alle doelen van Maurice

 

Meer informatie over de sponsorloop, Tim of Join us? Je vindt het in deze groep!

 

Wil jij ook verandering bij jezelf zien? Doe mee en start nu je eigen topic en houd ons up to date van jouw avontuur en progressie. Weet je niet zeker wat voor doelen je zou kunnen stellen? Laat een reactie achter. We sparren graag met je!


0 reacties

Geen reactie

Reageer