klantvoordeel Tele2 Mobiel & T-Mobile Thuis

  • 10 December 2019
  • 2 reacties
  • 2765 x bekeken

Reputatie 1

Het is tot op heden nog niet mogelijk voor Tele2 klanten met een T-Mobile Thuis abonnement, om klantvoordeel te benutten. Dit is vreemd omdat Tele2 & T-Mobile sinds begin dit jaar één bedrijf zijn. 
 

Concurrenten als VodafoneZiggo en KPN bieden wel combikorting aan hun klanten voor combinaties van hun ‘Thuis’ abonnementen en hun submerken. Zo krijg je bij een KPN Tv en Internet pakket combi-voordeel als je mobiele diensen afneemt bij: KPN, Telfort & Simyo. Verder krijg je bij een Ziggo Tv en Internet pakket combivoordeel als je mobiele diensen afneemt bij: Vodafone en HollandsNieuwe. 

Het is natuurlijk logisch dat de voordelen per combinatie kunnen verschillen maar als je iets op de vaste markt wil uitmaken zul je klantvoordeel verder moeten uitbreiden. 
 

Voorstel

Klantvoordeel ‘moet’ bij T-Mobile Nederland beschikbaar worden gemaakt voor klanten van: T-Mobile, T-Mobile Thuis, Tele2 & Ben. 


2 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Er is pas sinds kort een klantvoordeel voor thuis en mobiel bij t-mobile. Misschien het begin van meer, maar aangezien dit net nieuw is en de bedrijven ook dit jaar pas gefuseerd zijn zal er niet heel snel ook een Tele2/t-mobile combinatie zijn. 

Reputatie 7
Badge +2

Dat vereist ingrijpende systeem aanpassingen. Vooralsnog wil T-Mobile eerst werken aan het integreren van de mobiele netwerken en het als eerste aanbieden van 5G. Daarna zal blijken of alle merken wel of niet blijven bestaan. KPN doekt immook het merk Telfort op.

Reageer