Game on! It's Mario Time!

  • 17 juni 2020
  • 0 reacties
  • 414 x bekeken
Game on! It's Mario Time!
Reputatie 5
Badge +1

Wie kent de legendarische Mario Kart nou niet? Je hebt het vroeger vast wel eens gespeeld op je Wii of Ninento nog wat. Misschien heb je het al ontdekt, maar het is nu gewoon te downloaden op je smartphone. Dit moesten we gewoon met jullie delen! 

Alle ins and outs over Mario Kart Tour lees je terug op onze nieuwste blog. De Mario Kart app is precies hetzelfde gebleven zoals jij het je kan herinneren. Mario, Luigi, Toad, Peach en Bowser zijn allemaal van de partij. Wie was jouw lievelingsspeler? Ook herkenbare racebannen komen terug, zoals SNES Choco Island 2, 3DS Toad Circuit of het 3DS Mario Circuit. Had je ook een lievelingsracebaan? Het spel kan je ook online spelen met je vrienden. Helemaal top! 

De app is gratis voor Android en IOS te downloaden. Wil je nog even een refresher voordat je aan de slag gaat? Check hieronder de trailer:

 

Is Mario Kart toch niet jouw ding en speel je liever iets anders? Is Fortnite meer jouw ding? Sinds april is Fortnite ook te gratis te downloaden in de Playstore. Ook hier is een toffe blog over geschreven! Welk spel speel jij het liefst online? Hoe ervaar je het om via je smartphone te spelen? Laat het weten in de reacties!


0 reacties

Geen reactie

Reageer