Info

FAQ OPPO Reno6 5G | OPPO Reno6 Pro 5G

  • 9 September 2021
  • 0 reacties
  • 79 x bekeken
FAQ OPPO Reno6 5G | OPPO Reno6 Pro 5G
Reputatie 5
Badge

Hier zijn ze dan, de OPPO Reno6 5G | OPPO Reno6 Pro 5G


Welkom in deze FAQ over de OPPO Reno6 5G | OPPO Reno6 Pro 5G.  We snappen dat jullie graag alle info willen over de toestellen, het bestellen en wanneer je jouw prachtige OPPO in je handen kunt houden! Hierom hebben we een lijst met veelgestelde vragen.
 

Koop één van de gloednieuwe OPPO Reno series. Je doet tot en met 03-10-2021 mee met een mooie actie, namelijk:

Tijdelijke OPPO actie:

Actie OPPO Reno6 5G: Ontvang 2 kado’s t.w.v. €148 bij aankoop van een Reno6.

Actie OPPO Reno6 Pro 5G: Ontvang 3 kado’s t.w.v. €297 bij aankoop van een Reno6 Pro.


 

Waar kan ik mij registreren voor de OPPO actie?

Goede vraag! De actie is geheel afkomstig van OPPO zelf. Je kan daarom je cadeau registreren op de website van OPPO! https://oppo.myactions.eu

Wat heb je nodig om te registreren? Je hebt een kopie van je aankoopbewijs nodig om je gratis cadeau te registreren op de website van OPPO. Op je aankoopbewijs staat om welk toestel het gaat en de kosten, inclusief thuiskopieheffing over het toestel. Verder heb je óók een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN-code én het IMEI-nummer nodig. Dit kun je uploaden op de website van OPPO. Je kunt je aanmelden voor de OPPO actie tot uiterlijk 17 oktober 2021.

 

Waarom heb ik mijn cadeau nog niet?

Op de website van OPPO: https://oppo.myactions.eu kun je de actievoorwaarden lezen. Daar staat dat het een tijdje kan duren voordat de cadeaus worden verzonden. Als je een bevestiging hebt ontvangen dat je registratie goed is ontvangen, dan komt het cadeau eraan!

 

Waarom ben ik afgewezen?

Het kan zijn dat je niet de juiste documenten hebt geüpload op de OPPO https://oppo.myactions.eu website. Controleer dit stap voor stap! 

 

Tot wanneer kan ik mij aanmelden voor de tijdelijke OPPO actie?

Koop één van de OPPO Reno series van 09-09-2021 tot en met 03-10-2021 en je doet mee met de OPPO actie. Je kunt je aanmelden voor de OPPO actie tot uiterlijk 17-10-2021.

 

Hoe kan ik mijn OPPO bestellen?

Vanaf 09-11-2021 (16:15) kun je jouw OPPO heel eenvoudig en snel bestellen!

► Verlenging: Ga snel naar MijnTele2 (via laptop of computer), zodat je direct kunt verlengen

► Nieuw abonnement: Je kunt gelijk naar onze webshop om jouw nieuwe OPPO te bestellen! Check onze shop via deze link: https://www.tele2.nl/mobiel/smartphones?ch=es&cc=con&sc=acq&brand=OPPO

 

Bestelling en levering

Zodra het toestel op voorraad is ontvang je automatisch een e-mail om een bezorgafspraak te maken. Via www.mijnorderstatus.nl kun je vervolgens zelf een bezorgmoment kiezen. We informeren je hierover zowel vóór als ná je bestelling.

Let op: plan je afspraak met AMP zo snel mogelijk als je de mail hebt ontvangen. Des te sneller heb je het toestel in huis!

 

Hoe kan het dat 'mijn buurman' de nieuwe OPPO eerder heeft ontvangen, terwijl ik eerder heb besteld?

We leveren de toestellen uit op basis van het tijdstip van bestellen. Ook gaat dit op basis van het type toestel, de kleur en het aantal GB geheugen. Dit kan betekenen dat je wellicht een erg populaire variant hebt en dan kan het langer duren voor het toestel geleverd wordt.

Hoe eerder je de bestelling geplaatst hebt, hoe eerder je het toestel ontvangt. Hier zijn we strikt in. Maar door bijvoorbeeld gemaakte bezorgafspraken met de koerier of doordat mensen het toestel niet of later komen ophalen kán het gebeuren dat iemand die later besteld heeft, het toestel eerder ontvangt.

 

Ik heb een OPPO besteld, maar nog geen bevestiging via e-mail ontvangen!

Door de drukte kan het langer duren voor je een bevestiging(smail) ontvangt. Binnen 48 uur na het plaatsen van je bestelling ontvang je deze e-mail. Dit is niet de e-mail die je van AMP krijgt om een bezorgafspraak te maken. Het gaat hier dus om de bevestiging van je bestelling.

Heb je de bevestiging niet ontvangen na 48 uur? Check dan eerst even jouw spambox. Staat de bevestigingsmail daar niet? Laat dan even een bericht achter in dit topic.

Je krijgt een e-mail vanuit AMP zodra de telefoon bij de koerier ligt, dit kan enkele dagen/weken duren. Dit is namelijk afhankelijk van de levertijd van jouw toestel. Zodra jouw toestel bij de koerier ligt krijg je een e-mail, met behulp van deze e-mail kan je een bezorgafspraak maken. Zelf contact opnemen met AMP Logistics zal geen extra informatie opleveren. Zolang de telefoon door ons nog niet naar hen is verzonden, hebben zij ook geen informatie over de bezorgdatum.


Als ik de betaling voor mijn bestelling probeer te voldoen, dan krijg ik de melding ‘Ongeldig betalingsverzoek’. Wat nu?

Betalen van je bestelling en de thuiskopieheffing kan via iDeal, creditcard of betalen bij ontvangst. Moet je betalen, maar maak je geen keuze voor de betaalwijze? Dan zetten we deze na 2 uur automatisch op 'betalen bij ontvangst'. Je kunt het bedrag dan pinnen bij de koerier. Als je na 2 uur een keuze wilt maken voor de betaalwijze, krijg je de melding 'Ongeldig betalingsverzoek'. Je kunt dan betalen aan de deur als jouw toestel wordt geleverd.

 

Ik heb een OPPO besteld en mijn contract is al afgelopen of loopt binnenkort af. Nu zie ik dat de startdatum veel later is. Hoe kan dat?

Geen paniek: de startdatum sluit straks netjes aan op jouw huidige contract als je het toestel hebt ontvangen. Een nieuw contract of verlenging moet binnen vier maanden na afsluiten ingaan. Vandaar dat je in eerste instantie een andere startdatum ziet staan. Zodra je jouw toestel in ontvangst hebt genomen, wordt deze startdatum automatisch aangepast.


Ik heb per ongeluk een nieuw abonnement afgesloten in plaats van een verlenging! Wat moet ik doen?

Wanneer je nog geen e-mail van AMP hebt gekregen om een bezorgafspraak te maken, kun je het beste de bestelling van het nieuwe abonnement annuleren. Check eerst even de voorwaarden van Wet Koop op Afstand of annuleren nog mogelijk is. Na het annuleren kun je inloggen op My T-Mobile om vervolgens jouw abonnement te verlengen.

Wil of kun je niet meer annuleren of heb je al mail gehad van AMP dan kun je twee maanden voor de einddatum van jouw huidige contract nummerbehoud aanvragen. Jouw nummer wordt dan overgezet naar het nieuwe abonnement. Houd er wel rekening mee dat je hiermee een nieuw klantnummer krijgt en jouw T-Mobile Extra punten komen te vervallen.


Ik heb een bestelling geplaatst, maar ik wil deze annuleren.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst en je het toestel tóch niet wilt, omdat je bijvoorbeeld een ander model of kleur toestel wilt hebben, dan kun je de pre-sale order annuleren. Ook geldt natuurlijk de Wet Koop op Afstand. Houd er wel rekening mee dat je, als je een nieuwe bestelling plaatst, weer achteraan in de rij komt en de kans groot is dat je langer moet wachten op je toestel. Op deze pagina: https://www.tele2.nl/klantenservice/mobiel/bestelling/annuleren-terugsturen vind je alle informatie over het annuleren van je bestelling.

 

Ik heb per ongeluk een verkeerde kleur/type/geheugenvariant besteld, kan ik deze wijzigen?

Nee, een gemaakte order kan niet gewijzigd worden. Het is dus na het bestellen niet meer mogelijk om een ander model, kleur of geheugen te kiezen. De order moet dan in het geheel geannuleerd en opnieuw geplaatst worden. Je komt dan ook weer achteraan in de rij te staan. Op deze pagina: https://www.tele2.nl/klantenservice/mobiel/bestelling/annuleren-terugsturen vind je alle informatie over het annuleren van je bestelling.

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer