Tele2 halveert je snelheid internet thuis

  • 23 mei 2020
  • 2 reacties
  • 102 x bekeken

Het is heel duidelijk dat 'tmobile tele2 probeert uit te dunnen met internet pakketten want die kan je al niet meer aanschaffen bij tele2 de directeur heeft opdracht gegeven om de snelheid van de huidige contracten te verlagen zodat mensen overstappen na meer dan 10 jaar 50mb snelheid hebben we opeens nog maar 14mb tot 16mb wat een grappig bedrijf is dit geworden na de overname. 

Ik heb dit al jaren eerder geroepen tele2 wordt doodgemaakt en gaat onder de naam 'tmobile verder op een gegeven moment. 

Tijd dat weer hier niet intrappen en zeker niet naar tmobile verhuizen maar naar ziggo of andere provider hoe dit bedrijf met hun klanten omgaan ben je te dom als je hier blijft.  

 


2 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Dat heb je nu al in 4 posts geplaatst. Begint op SPAM te lijken. Als je geholpen wilt worden door een moderator is dit eigen topic een goed idee, maar volgens je bericht was dit meer een afscheidsbrief. 

Reputatie 7
Badge +1

...de directeur heeft opdracht gegeven om de snelheid van de huidige contracten te verlagen zodat mensen overstappen...

 

En hoe weet je dat? Naar mijn weten moet Tele2 de lopende overeenkomst gewoon nakomen óf je informeren dat Tele2 eenzijdig de overeenkomst stopt of wijzigt. In dat laatste geval zou je als klant onmiddellijk de overeenkomst kunnen ontbinden. Laten we eerst even reactie van Tele2 afwachten voordat er conclusies worden getrokken.

Reageer