beantwoord

Modem defect?

  • 2 november 2019
  • 28 reacties
  • 540 x bekeken

De laatste dagen valt mijn internet steeds weg, op ongeregelde momenten.

Wanneer ik de stroom van het modem haal en weer aansluit brandt enkel het power lampje.

Na enkele malen herhalen doet alles het weer. Enkele uren later herhaalt zich dit weer.

Ik heb internet en bellen. De telefoon blijft het doen omdat de splitter vòòr het modem zit.

WiFi van het modem is uitgeschakeld omdat ik een TP-Link mesh systeem heb.

Mijn vermoeden is dat het modem defect is. Het is een ZTE Tele2 ZXHN H369A modem.

Klantnr. *** Privégegevens weggehaald: Let op! Dit is een openbaar forum. ***

Graag spoedig een reactie.

Dank en vriendelijke groet.

icon

Beste antwoord door Anton van Tele2 6 november 2019, 14:54

Dan gaan we een monteur voor je inplannen om alles bij je thuis even goed na te kijken. Onze monteurs kunnen elke werkdag komen. Je kan kiezen voor het tijdvak 08:00 - 13:00 of tussen 12:00 en 18:00. Ik hoor het graag. 

 

Groeten Anton

Bekijk origineel bericht

Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.

28 reacties

Reputatie 3
Badge +1

Ik heb het gezien inderdaad. Ik zie ook dat de monteur heeft gezien dat niet het signaal weg valt, maar dat het modem opeens zijn data verliest. Dat kan inderdaad duiden op een modem probleem. Ik laat het topic even op en staan en hoop dat het hiermee is opgelost.

 

Groeten Anton

Dag Anton, dank voor je reactie.
Heb je ook een antwoord op mijn andere vraag betreffende het maximaal aantal toe te kennen IP-adressen?
Dank en vriendelijke groet,
Rob Olgers

Reputatie 3
Badge +1

Wegens inactiviteit gesloten.