Kerstkado

  • 23 december 2016
  • 5 reacties
  • 390 x bekeken

Reputatie 7
Badge +4
  • Goldmember
  • 15173 reacties
Zojuist ontvangen in mijn mailbox. Een leuk kerstgebaar voor Tele2 klanten.De komende tijd geven we jou een heleboel cadeautjes. Gewoon, omdat we blij zijn dat je bij ons bent. En het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is ... niets. Niks kopen, geen vragen beantwoorden, niks liken of sharen. En al helemaal geen slagzin afmaken.

Dus doe nu he-le-maal niks. En geniet genadeloos hard van al deze cadeaus:

Een maand series voor peuters t/m pubers
Blije kinderen en dus ook blije ouders tijdens de kerstvakantie met onder andere Alfred J. Kwak, Bamboe Beren, Kikker, Nijntje, Rudolf, Lizzy McGuire en Starstreet. Dus klik nú op de knop Menu van je afstandbediening, ga naar Videotheek en kies Kids!

RTL Telekids Nationale Opblijf Avond
Op oudejaarsavond helpt Wardo Wonder met konijn Wally en kok Alfonso op RTL Telekids je kinderen wakker te blijven, zodat ze ook van het vuurwerk kunnen genieten. Alle kinderen kunnen de hele avond gratis kijken via het 24/7 kanaal van RTL Telekids!

Gratis haardvuurtje voor de feestdagen
Maak de koude decembermaand nóg warmer, gezelliger en relaxter met ons traditionele haardvuurtje dat lekker en vooral gratis en voor niets knappert op je tv. Druk op je afstandsbediening op de knop - linksonder - waar je ook een film mee kunt bestellen en steek je open haard op tv aan.

Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.

5 reacties

Inderdaad genadeloos hard zeg......wauw een hele maand het kidspakket....
Veel plezier ermee Eric.
Reputatie 2
Badge
Ze mogen alle klanten met een mobiel abonnement die genadeloos onterecht zijn afgesloten wel eens een kadootje geven!
Badge +4
It's the season to be jolly, and remember...

#hatersgonnahate
Nou niet leuk waar blijft de puberpakket ik heb tip de muis boes geen lizziemcguire
Maar Nijntje hebben ze weg gehaald uit het kids videotheek dus weer niet wat ze beloven. Misschien weer na de feestdagen!!!