Bij elke inlog moet ik wachtwoord opnieuw instellen

  • 7 december 2015
  • 6 reacties
  • 317 x bekeken

  • Rijzende ster
  • 16 reacties
Elke keer als ik wil onloggen wordt mijn wachtwoord niet herkend. Dit heb ik al zolang mijn abbo loopt. Had het bij zowel tele2 zelf als bij het forum. Nu is het bij tele2 opgelost maar hier op het forum moet ik bij elke keer inloggenmijn wachtwoord resetten. Wordt er gek van!

Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.

6 reacties

Reputatie 6
Badge +1
In de browser de cache legen en opnieuw opstarten. Je wachtwoord file is corrupt. Browser gerelateerd waar die instellingen zitten.

Chrome: instellingen> geavanceerde instellingen weergeven....

Internet Explorer: Extra> Internetopties> Geschiedenis, wachtwoorden verwijderen

Edge: meer acties > instellingen > geavanceerde instellingen
Leuk maar werkt niey
Heb dit ook alleen bij mijnforum.tele2
Reputatie 1
Badge +2
Hoi Uki,

Bedoel je dat je je wachtwoord steeds moet veranderen? Of dat je wachtwoord niet herkend wordt en je deze steeds handmatig moet invoeren?

Groetjes
Reputatie 6
Badge +1
Heb dit ook alleen bij mijnforum.tele2

Er is https://forum.tele2.nl/ en er is https://www.tele2.nl/mijn-tele2/

mijnforum.tele2 bestaat niet

Je kan beter even een andere browser downen die je nog niet eerder hebt gebruikt. Bijv Firefox. Als de combinatie username - pass dan wel wordt opgeslagen weet je dat het aan een corrupte password file ligt.
Btw.
Ik gebruik beide websites op verschillende machines, en werkt goed op Safari, Chrome, IE, Edge ect.
Ik heb het op elke computer waarop ik inlog.
Elke browser of waar dan ook.
Ik heb namelijk precies hetzelfde gehad bij mijntele2 en toen heeft de klantenservice iets gedaan waardoor ik nu wel probleemloos kan inloggen.
Dit ligt niet bij mij. Kan het niet zijn dat er een file in mijn account corrupt is bij jullie in het systeem ipv dat het bij mij zou moeten liggen want ik ben werkelijk out of options.