beantwoord

2e interactieve tv ontvanger aansluiten in andere woning

  • 25 februari 2018
  • 2 reacties
  • 331 x bekeken

Beste,

We hebben 2 studiokamers, die nagenoeg naast elkaar liggen. In de ene hebben we een tv en internet abonnement. Omdat de WIFI ook werkt in de andere kamer, dachten we dat we alleen een 2e tv-ontvanger nodig hadden om ook tv te kunnen krijgen op deze kamer. Helaas werkt dit niet. Heeft iemand een oplossing hiervoor? We hebben al een verbindingsset geprobeerd en een WIFI router.
icon

Beste antwoord door Gela 25 februari 2018, 16:17

Met alleen Wifi zal de tweede decoder niet werken, TV en Internet staan beide apart in het modem een Vlan heet dat.Wanneer de verbindingsset niet werkt blijft er weinig anders over dan een kabel te trekken naar de andere kamer Maar in plaats van de dikke Cat kabel is er nog een mogelijkheid van 1,5 mm dik en die kun je op zich goed verstoppen.Kijk hier maar eens wat bedoeld wordt. https://www.cablers.nl/POF

Misschien is het een oplossing voor je.
Bekijk origineel bericht

Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.

2 reacties

Met alleen Wifi zal de tweede decoder niet werken, TV en Internet staan beide apart in het modem een Vlan heet dat.

Wanneer de verbindingsset niet werkt blijft er weinig anders over dan een kabel te trekken naar de andere kamer Maar in plaats van de dikke Cat kabel is er nog een mogelijkheid van 1,5 mm dik en die kun je op zich goed verstoppen.

Kijk hier maar eens wat bedoeld wordt. https://www.cablers.nl/POF
Misschien is het een oplossing voor je.
Reputatie 4
Badge +1
Ik ga dit topic sluiten wegens inactiviteit