P3 Communications: Netwerk Tele2 hoort bij mobiele wereldtop

  • 15 november 2017
  • 3 reacties
  • 100 x bekeken

Reputatie 7
Badge +4
  • Goldmember
  • 14985 reacties
Gevonden op internet:

Het netwerk van Tele2 heeft net als in 2016 het predicaat ‘zeer goed’ ontvangen en behoort tot de meest kwalitatieve netwerken van Europa. Dit blijkt uit het jaarlijkse onafhankelijke benchmark van consultancybedrijf P3 Communications, waarbij onafhankelijk onderzoek wordt gedaan naar de kwaliteit van de vier mobiele netwerken in Nederland. Bijzonder is dat Tele2, het allernieuwste en meest moderne 4G-netwerk van het land, de sterkste verbetering van alle Nederlandse providers laat zien.

Rest van het artikel: https://www.computable.nl/artikel/zakelijke-telefonie/mobility/6244543/6038827/p3-communications-netwerk-tele2-hoort-bij-mobiele-wereldtop.html

3 reacties

Reputatie 7
Badge +5
Het persoonlijke reclame en rechtpraat wat krom is zuiltje van Tele2 in actie.
En de afleider van.

Het wachten is op de Moderatie to the rescue mocht hij zich nu weer aangevallen voelen.
Reputatie 7
Badge +4
Lees even waar dit onderdeel van het forum voor bedoel is: "Jouw plek op het internet voor het laatste telecomnieuws, te gekke inspiratie, grappige verhalen, handige tips en het leukste Tele2 nieuws!"

Dus daar wilde ik wat invulling aan geven.
Reputatie 4
Badge
Goed om te zien dat het netwerk zo goed wordt beoordeeld!

@Cypher We waarderen iedereens mening en discussies zijn zeker welkom op het forum, alleen wil ik je wel vragen niet 'op de man te spelen'. Laten we het gezellig houden 🙂.

Mark

Reageer