De allernieuwste Huawei is onderweg


Reputatie 4
En het lijkt weer een topper in spé te worden.

Met onder andere Artificial Intelligence voor hééééle mooie foto’s, 6GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen zul je niet snel verveeld raken met deze nieuwe "Wah-Way" 😉

Zijn er meer mensen die naar de telefoon uitkijken?

Check voor meer informatie ons blog.

11 Reacties

Reputatie 7
Badge +4
Met ingebouwde Chineese afluister software? Als overheden Huawei al niet meer vertrouwen, waarom zouden wij als consumenten dat nog wel moeten doen?
Reputatie 7
Badge +2
Vertrouw jij Qualcomm, cisco en company?

Tot heden zijn er bewijzen van medewerking van Amerikaanse fabrikanten met NSA en andere Amerikaanse overheden, heb nog geen stuk bewijs gezien waar Huawei consument of professioneel mee werken met afluisteren voor de Chinese overheden.

Ineens is 5G apparatuur van zte, Huawei en andere een probleem, komt toevallig voor met 5G waar Qualcomm, Nokia en Siemens niet de monopolie van patenten hebben zoals het geval van met 3g en 4g.
Reputatie 2
Badge
Eric, jij doet ook al mee aan die hetze, tot nu toe nog geen enkel bewijs boven tafel gekomen, alleen maar speculaties.
Reputatie 7
Badge +4
Nou, onze overheid geeft toch aan dat ze Huawei niet op hun woord geloven. Ik ben nogal voor overheid controle..
https://executive-people.nl/615658/kabinet-onderzoekt-potentiele-rol-huawei-bij-nederlandse-g-projecten.html
Reputatie 6
Badge
Aangezien diverse overheden/veiligheidsdiensten het internet toch al afluisteren, maakt het misschien allemaal niet zoveel meer uit. Ik kan me nog de verhalen herinneren over de kastjes die bij de AMS-IX waren neergezet en waarvan niemand precies wist waarvoor en van wie ze waren, maar wel dat er niemand aan mocht komen.
Reputatie 2
Badge
Vertrouwen in de overheid heb ik al heel lang niet meer, maar dat terzijde.
Zoals ik al zei alleen maar speculaties en geen hard bewijs.
Reputatie 7
Badge +2
Dat de Nederlandse overheid nog iets over ICT durft te zeggen....

En Fin, wordt wel leuk in landen waar de keus voor providers beperkt is, kunnen die paar spelers die mee doen de prijzen lekker hoog houden omdat je minder concurrentie hebt.
Ik ga vrijdag mijn telefoon afbetalen maandelijks opzegbaar kan ik vrijdag dan gelijk een nieuwe telefoon abonnement nemen zonder extra kosten en gelijk gebruiken?
eric schreef:

Met ingebouwde Chineese afluister software? Als overheden Huawei al niet meer vertrouwen, waarom zouden wij als consumenten dat nog wel moeten doen?Alsof Samsung en Apple dat niet doen lol
Reputatie 4
Badge +1
Bij Apple voor USA en China tegelijkertijd spioneren? Hoeft toch niet, we zetten alles al op feestboek.
Reputatie 6
Badge
Michellatjuhh schreef:

Ik ga vrijdag mijn telefoon afbetalen maandelijks opzegbaar kan ik vrijdag dan gelijk een nieuwe telefoon abonnement nemen zonder extra kosten en gelijk gebruiken?


Moet je abonnement wel al minimaal een maand of 4 lopen. Daarnaast duurt het een paar dagen tot je bent afgemeld bij het BKR, dus het zou kunnen dat een nieuwe lening geweigerd wordt tot de oude is afgemeld.