beantwoord

Prepaidtegoed onbeperkt houdbaar of niet?

  • 23 december 2016
  • 33 reacties
  • 1715 x bekeken


Toon eerste bericht
Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.

33 reacties

Reputatie 5
Badge +3
Het topic gaat erover dat je je nummer actief kunt houden zonder deze vaak te gebruiken (bijvoorbeeld door op te waarderen) of anders in ieder geval tijdig gewaarschuwd te worden voordat je nummer wordt gedeactiveerd. Bij Tele2 moet je het nummer gebruiken om het niet te verliezen en dat is de topic starter al eerder gebeurd. Uit enthousiasme ging mijn antwoord inderdaad iets verder dan alleen een simpel antwoord op de vraag :)
Beste Pipo, het topic gaat over 'Prepaidtegoed onbeperkt houdbaar of niet?'
Tele2 verplicht z'n klanten om 1x per half jaar op te waarderen, doe je dat niet dan ben je je nummer + het nog staande beltegoed kwijt, bij alle andere genoemde providers krijg je 2x een waarschuwings- sms'je om 1x te bellen of te sms'en ZONDER te hoeven opwaarderen, en je nummer kwijt te raken,.
Reputatie 7
Badge +4
Beste help... er was een forum lid die de juiste voorwaarden had gepost. Daar stond dat het Tele2 beltegoed een jaar lang niet opgewaardeerd hoeft te worden. Is dus ca. 80 cent per maand bij 10 euro opwaarderen....
Reputatie 5
Badge +3
Vreemd, ik lees dit met een google-hit,. mogen ze dan ook wel eens aanpassen,...:?:S

Geldigheid Tele2 beltegoed.

Om gebruik te blijven maken van je Tele2 prepaid beltegoed, dien je één keer per half jaar je Tele2 beltegoed op te waarderen. Wanneer je niet binnen 6 maanden je Tele2 beltegoed kan of wilt opwaarderen, ontvang je van Tele2 Mobiel ter herinnering, 2 SMS-berichten. Mocht je na het tweede SMS-bericht je Tele2 beltegoed nog niet hebben opgewaardeerd, dan zal je Tele2 prepaid simkaart geblokkeerd worden en kun je geen gebruik meer maken van de Tele2 prepaid simkaart. Het is uiteraard mogelijk om een nieuwe Tele2 prepaid simkaart aan te schaffen. Houdt er echter rekening mee dat je een nieuw mobiele nummer krijgt.
Reputatie 5
Badge +3
Voor 20 euries heb ik een nieuwe foon van dit kaliber. ;)
Museumstuk die Nokia 2600, die is veel waard voor een liefhebber/verzamelaar :S:D
Eric dat rekensommetje van je is leuk, maar in de praktijk komt het erop neer dat je minimaal met 10 euro moet opwaarderen
Ook indien je nog voldoende beltegoed hebt , wordt je toch verplicht om weer op te waarderen met minimaal 10 euro. Vergeet je op te waarderen ben je 20 euro kwijt. Tel uit je winst!!!!!!
Opwaarderen is daarom bij de meeste providers al afgeschaft.
Reputatie 7
Badge +4
Klopt 10 euro per jaar is ca. 80 cent per maand. Voor een bereikbaarheids sim toch een mooie prijs? Natuurlijk kan het altijd anders, gelukkig is er keuze genoeg op deze markt.
De vraag was of beltegoed onbeperkt houdbaar is bij Tele2 . Antwoord is nee.....
Reputatie 1
Klaar.