beantwoord

Prepaid verdwijnt ineens

  • 23 november 2018
  • 3 reacties
  • 3374 x bekeken

Ik heb dus een probleem. Altijd als ik beltegoed koop gaat er er weer heel snel vanaf nu ben ik erachtergekomen dat al je data enz. Uit moet staan heb ik gedaan en goed gecontroleerd. Nu heb ik weer €10 beltegoed gekocht. En met de intensie nu gaat het er sowieso niet vanaf. Maar het ging bijna een hele week goed tot laats ik had €10,08 er opstaan en toen ineens maar €2,58 en nu is er vandaag weer iets van €0,40 afgegaan. Ik begrijp er niks van want ik bel/sms niet en heb mijn data ook gwn echt niet aanstaan. Ik ben gaan Google en zag toen iets van sms diensten die veel geld kosten. Ik zou graag willen weten wat ik hieraan kan doen want ik vind het best wel zonde van het geld dat het gewoon telkens weg gaat.
icon

Beste antwoord door Anonymous 23 november 2018, 19:11

Via deze website https://www.payinfo.nl/ kun je betaalde SMS diensten/abonnementen inzien via je telefoon nummer en deze ook blokkeren mocht dat het geval zijn.
Bekijk origineel bericht

Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +4
Sms diensten kosten geld, maar als je de simkaart in smartphone gebruikt zal het wel de mobiele data zijn die snel jouw belbundel leegtrekt. Die kost 2.50 per mb!
Via deze website https://www.payinfo.nl/ kun je betaalde SMS diensten/abonnementen inzien via je telefoon nummer en deze ook blokkeren mocht dat het geval zijn.
Reputatie 6
Badge
@ChantalNobach welkom op ons forum!

Ik heb even poolshoogte genomen en heb de afgelopen maand alleen significante kosten gezien door een betaalde SMS- of internetdienst (niet te verwarren met internetgebruik). De link van Cypher zou je daartegen moeten beschermen 🙂