Prepaid Sim Only in het buitenland

  • 26 december 2018
  • 4 reacties
  • 1408 x bekeken

  • Is lekker bezig
  • 5 reacties
Hallo,

Ik ben al klant bij Tele2 met een sim-only abonnement (maandelijks opzegbaar).
Eind januari vertrek ik een half jaar naar Hong Kong en vanaf februari wil ik mijn sim only opzeggen en overgaan op prepaid. Ik zag dat jullie prepaid sim only hebben. Kan ik hiermee vanuit buiten EU naar Nederland bellen/sms'en? En als ik mijn sim-only opzeg, is het dan makkelijk om dit over te zetten naar prepaid, met nummerbehoud? (zodat ik whatsapp kan blijven gebruiken?)

Groet XNE

Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +1
Ja je kunt ook met prepaid vanuit het buitenland bellen en sms berichten versturen. Je kunt echter niet van een Tele2 abonnement je nummer meenemen naar Tele2 prepaid. https://www.tele2.nl/klantenservice/mobiel/nummerbehoud-mobiel/

Je kunt natuurlijk wel je abonnement verlengen met de goedkoopste bundel, tegenwoordig slechts EUR 7. Daarmee behoud je dan je telefoonnummer. Na terugkomst kun je gewoon je bundel verhogen naar de gewenste bundel.
Bedankt voor het antwoord. Ik ga dan waarschijnlijk voor de goedkoopste bundel. Om vanuit of in het buitenland te kunnen bellen, moet ik dan ook een extra prepaid tegoed om mijn telefoon hebben? of gaat dat gewoon buiten mijn bundel met extra kosten?
Reputatie 7
Badge +4
Als je een verlenging naar een abonnement met de kleinste bundels neemt hoef je geen extra prepaid tegoed te nemen. Alleen als je kosten maakt komt dat op de maandelijkse factuur erbij. Je kunt in de Tele2 app ook de eventuele extra kosten in de gaten houden.
Reputatie 7
Badge +1
Bellen vanuit landen buiten de EU gaat gewoon tegen extra kosten https://www.tele2.nl/mobiel/tarieven/buitenland/#bellen-vanuit-nl