beantwoord

Uitgaande mail werkt niet

  • 20 January 2019
  • 4 reacties
  • 841 x bekeken

Hallo,

Ik ontvang wel mail, maar de uitgaande mail werkt niet. Gisteren ben ik hiervoor naar een ICT winkel geweest. We hebben alle instellingen gecheckt en die staan goed. We hebben hiervoor deze instellingen ook de TELE2 site geraadpleegd. De ICT specialist heeft aangegeven mij te melden bij mijn internetprovider (TELE2): hij geeft aan dat het probleem bij de server zit. Dus bij deze. Ik heb ter verduidelijking wat afbeeldingen van de testen toegevoegd. Ik hoor graag van u.

Vriendelijke groet,
Peter
icon

Beste antwoord door Kevin van Tele2 21 January 2019, 12:04

Bekijk origineel bericht

Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.

4 reacties

Hallo,

Nog een aanvullende afbeelding. Dit betreft de code van de foutmelding: 0x80042109.

Vriendelijke groet,
Peter
Reputatie 5
Badge +2
Hé Peter

Het kan zijn dat je last hebt van de storing met het verzenden via Outlook. Officieel is deze storing opgelost maar het kan zijn dat outlook nog verbinding probeert te maken met de server die offline gehaald is. Het advies is daarom om je account opnieuw in te stellen, zorg van te voren wel dat je eerst een back-up maakt van je e-mails omdat deze anders verloren gaan!

Mocht het daarna nog steeds niet werken dan zal ik er een melding van moeten maken, zou je dan alvast antwoord kunnen geven op de vraag of de webmail wel werkt?

Groet, Kevin
Hallo Kevin,

De webmail werkt wel gelukkig. Kan ik ergens een instructie vinden wat ik stap voor stap moet doen om het account opnieuw in te stellen en de back up te maken.

Vriendelijke groet
Peter
Reputatie 5
Badge +2
Hé Peter,

Omdat Outlook geen product van Tele2 moet ik je voor het maken van de backup verwijzen naar https://support.office.com/ Daar kun je door middel van zoekopdrachten de instructie voor het maken van een backup en hoe je een account verwijderd vinden

Voor het opnieuw instellen van het e-mail account hebben wij deze instructie voor je.

Groet, Kevin