Sponsoring gezocht

  • 28 oktober 2020
  • 0 reacties
  • 53 x bekeken

Beste Tele2, 

 

 

Wij zijn 11 derde- en vierdejaars studenten die aan de Hogeschool Rotterdam de minor ‘Geweld tegen hulpverleners' volgen.

Geweld tegen hulpverleners is helaas een actueel thema. Verpleegkundigen, artsen en andere hulpverleners in de gezondheidszorg krijgen regelmatig te maken met verbaal en fysiek geweld. Dit raakt ons als toekomstige hulpverleners enorm en willen hierdoor graag dit thema onder de aandacht brengen.

 

Wij willen dit thema onder de aandacht brengen door op 21 januari 2021 weer het jaarlijks symposium van de Hogeschool Rotterdam te organiseren wat ongeacht de huidige omstandigheden omtrent Covid-19 door zal gaan. Dit symposium zal dit jaar online plaatsvinden.

Het doel van het symposium is enerzijds het delen en bespreekbaar maken van gevoelens, zoals kwetsbaarheid, machteloosheid en angst en anderzijds het creëren van bewustwording en begrip. Op deze dag zullen er verschillende sprekers aanwezig zijn en worden er workshops georganiseerd m.b.t. dit thema.

 

Om deze dag tot een succes te maken, zijn wij op zoek naar sponsors. Onze vraag is dan ook of u ons symposium wilt sponsoren. Als u zich als sponsor aanmeldt, kunt u ervoor kiezen om uw naam en logo op ons socialmedia-account of website van het symposium te vermelden. Ook kunt u uw naam en logo in het reclameblok laten vermelden dat tijdens het symposium getoond zal worden. De drie grootste sponsoren zullen ook in onze openingsspeech benoemd worden.

 

Wij hopen van harte dat u zich aanmeldt als sponsor en wij horen graag van u!

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Aylin, Andreas, Denise, Eline, Fatima, Issam, Marissa, Safaa, Saskia, Sevinc en Zaina


Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.