beantwoord

geen Internet in Amerika

  • 21 September 2022
  • 4 reacties
  • 44 x bekeken

Goedemorgen, 

afgelopen week was ik in New York, Amerika. Hiervoor heb ik speciaal een verre landen bundel aangeschaft. Omdat ik deze trip echt internet nodig had.

Eenmaal aangekomen in NYC werkte het internet echt niet. Ik heb geen enkele keer 3G of 4G gehad, enkel een E. waardoor ik dus bijna geen data kon gebruiken en heel lang moest wachten. Ook tijdens mijn verdere trip in de USA bleef het op een E staan en kon ik de bundel dus niet gebruiken.

Ik heb op dit forum gekeken om te kijken of mijn instellingen goed stond en dat was wel het geval. 

Waarom bieden jullie internet aan in Amerika als het daar toch niet werkt? ik heb 20 euro betaald voor niets, en daar ben ik echt niet blij om.

Ik hoop op een goede compensatie.

icon

Beste antwoord door Johrick van Tele2 23 September 2022, 11:23

Bekijk origineel bericht

4 reacties

Reputatie 4
Badge +2

Hi @Sandra1993

Welkom op de Tele2 Community! Het klopt inderdaad dat er soms wat problemen zijn met de verbinding in de USA, echter geldt dit niet voor alle klanten. Heb jij toevallig een  iPhone uit de 12 of 13 serie? Dan kan het zo zijn dat het inderdaad niet werkt. Mocht dit niet het geval zijn, ben je nu nog in de USA? Dan kan ik je verder helpen om toch verbinding te krijgen. Laat je het mij weten wat het geval bij jou is? Dan help ik je verder.

Hallo Johrick, inmiddels ben ik weer in Nederland en heb ik een iPhone 11 Pro Max.

als dat het geval is dat het daarom niet werkt dan zou ik het wel netjes van jullie vinden om dit te vermelden zodat ik niet onnodig extra kosten maak, want dat heb ik nu wel gedaan.

Reputatie 4
Badge +2

Hi @Sandra1993

Op de iPhone 11 Pro Max zou de bundel gewoon moeten werken, ik vermoed dus dat er toch iets niet helemaal goed stond bij jouw instellingen van je telefoon. Wil je mij een seintje geven als je factuur beschikbaar is waar de bundel opstaat? (Dit is volgende maand). Dan kan ik kijken of ik iets van compensatie voor je kan regelen. 

Je hoort van mij.

Reageer