vraag

Kan website niet bereiken via ZTE modem


Beste mede denker,

Het volgende probleem heb ik al dagen, kan een website niet bereiken zowel als met de laptop, Ipad en gsm, schakel ik over op de gsm ven Tele2 naar mobiele data kom ik wel op de betreffende website,

 
Modem gereset, modem is een ZTE SEP 2016, geen resultaat, bij ander mensen kom ik gewoon op de site, wie weet waar het addertje onder het gras zit?, vriendelijke groet.
 
 
 

13 reacties

Reputatie 6
Badge +2

Ik kan hem ook benaderen vanaf een ziggo netwerk, ik vermoed niet dat je op een blacklist staat als ik de routering naar www.aquaforum.nl controleer. (Dit is een speculatie, wellicht ben je wel blacklisted ergens maar dat kan ik natuurlijk niet controleren)

Je kunt het beste even contact opnemen met de klantenservice op 020-754 4444 en aangeven dat je 1 bepaalde website niet kunt bereiken, dan kan de klantenservice een ticket doorzetten naar de technische dienst zodat zij het verder kunnen uitzoeken.

Reputatie 6
Badge +1

Ter informatie, hier kom ik via tele2 ook met ZTE modem wel op https://aquaforum.nl/ zonder problemen.

Floor ik weet niet hoe het kan, maar als ik over jouw link hover geeft ie http://www.aquaforum.nlk/ aan http://www.aquaforum.nl werkt wel voor mij op tele2 met ZTE

Shika,

Als ik de link http://www.aquaforum.nl aan klik en wil openen plakt er iemand of iets die k aan en heb ik http://www.aquaforum.nlk/ en kan zodoende niet inloggen, groet.

Geen wonder! Ik zie dat ook op de telefoon bij de link van Floor. Toets ik aquaforum.nl werkt alles prima.

 

Reputatie 6
Badge +1

Shika,

Als ik de link http://www.aquaforum.nl aan klik en wil openen plakt er iemand of iets die k aan en heb ik http://www.aquaforum.nlk/ en kan zodoende niet inloggen, groet.

Probeer eens gewoon op google naar aquaforum te zoeken en dan op de link in de zoekresultaten te klikken? Werkt aquaforum.nl beter als www.aquaforum.nl ?

 

 

Beste Shilka,

Beiden links werken helaas ook niet, groet.

Reputatie 6
Badge +1

Apart probleem inderdaad. Bij mij eerst ook niet, maar nadat ik via google zoekresultaten geklikt had op het zoekresultaat was de extra k ineens wel verdwenen. Daarna deed de link in de eerste post het wel voor mij zonder de extra k te geven.

Reputatie 6
Badge +2

Huh wat gek dat er een K achter word geplaatst inderdaad, geen idee waarom

Net nog een poging gewaagd, met Tele2 op geen enkel toestel verbinding, met hotspot en mobiel data geraak ik gewoon op de site, morgen Tele2 bellen, groet.

Reputatie 6
Badge +1

Succes morgen, mocht er al een oorzaak/oplossing bovenwater komen, laat het ons weten, ben best wel benieuwd nu 😀

Hallo Shilka,

Heb gebeld met Tele2, kan tot 5 werkdagen duren eer ik bericht krijg , groet.

 

Reputatie 7
Badge +2

Volgens mij staat die k al in die link, maar dan onzichtbaar, letterkleur hetzelfde als achtergrond kleur! 

Een grapje van een anti vis? 

Helaas totaal geen anti vis op alle apparaten, groet..

Reageer