Verandering webmail-omgeving Zonnet/verstatel webmail

  • 23 januari 2018
  • 0 reacties
  • 149984 x bekeken

Reputatie 5
Badge
Heb jij een @zonnet.nl of @versatel e-mailadres? Dan zal jouw webmail-omgeving er vanaf nu anders uitzien. Geen paniek! Het ziet er anders uit, maar je kunt nog steeds dezelfde dingen doen. Om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden, zie je hieronder een aantal afbeeldingen van de oude en nieuwe omgeving.

Inloggen
Wanneer je inlogt via webmail.zonnet.nl / webmail.versatel.nl zag dat er voorheen uit zoals de linker afbeelding. Bij de nieuwe omgeving ziet je inlogscherm er uit zoals de rechter afbeelding.


Inbox
Eenmaal ingelogd, kom je in de inbox terecht. Zoals je ziet, is het hetzelfde opgebouwd, maar ziet het er net even anders uit.


Een e-mail opstellen
Via deze link kun je precies lezen hoe je een e-mail kunt opstellen.


Instellingen
De instellingen staan wel op een andere plek. Van het midden van de werkbalk naar helemaal rechts van de werkbalk.


Adresboek
Al je contacten kun je opslaan in je adresboek. Deze blijft ook gewoon bestaan in de nieuwe webmail-omgeving. Het is zelfs zo dat in de nieuwe omgeving je maar een deel van de naam hoeft in te typen en het e-mailadres wordt herkend.


Naast dat het er net even anders uitziet, gaan er nog twee aspecten veranderen. Het eerste is je automatische ondertekening. Dit is de informatie die automatisch onderaan je mail staat die je zelf hebt opgesteld. Deze moet je opnieuw instellen. Hier is te lezen hoe je dat kunt doen. Tip: sla nu alvast je handtekening op in Word zodat je hem straks makkelijk kunt weer kunt invoeren. De tweede is de door jou ingestelde afwezigheidsmelding. Op het moment dat je afwezig bent, kun je deze melding inschakelen. Heb je deze nu ingesteld? Dan moet je hem in de nieuwe omgeving opnieuw instellen.

Wil je nog meer weten over de nieuwe webmail-omgeving of heb je nog een vraag die hier niet tussen staat? Ga dan naar dit topic. Hier vind je nog meer informatie en veelgestelde vragen. Staat ook daar jouw vraag niet tussen? Maak dan gerust een topic aan, dan helpen we je daar verder.

Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.