beantwoord

Niet kunnen verzenden van E-mail

  • 20 maart 2015
  • 5 reacties
  • 240 x bekeken

Hallo,
Ik ben deze week overgegaan van 20Mb internet naar 40Mb. Nieuw modem etc.
Nu kan ik niet meer mijn mail verzenden met Outlook. Jaren goed gegaan met alle Zonnet instellingen.
Tele2 gaf eerst aan dat het aan hun firewall lag en nu het niet opgelost is, aan Outlook.
eM client (6.0) geïnstalleerd maar het probleem blijft.
Alle instellingen geprobeerd (Zonnet en Versatel).
Heeft iemand een oplossing?
Alvast bedankt.
Groeten, Marc
icon

Beste antwoord door Maurice niet meer van Tele2 21 maart 2015, 14:33

Hoi koeveringe23,

Heel vervelend dat dit niet meer lukt. Helaas is er nog geen algemene oplossing geboden.
Via dit topic zal de oplossing gecommuniceerd worden. Tot die tijd kan je de tip van Jeroen gebruiken!

@Jeroen,
Bedankt voor je hulp!

Groetjes Maurice
Bekijk origineel bericht

Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.

5 reacties

Reputatie 6
Badge +5
Je zal een reactie van iemand van Tele2 hier af moeten wachten dan
als dit via de klantenservice niet opgelost kan worden.
Die vraagt dan wel om je gegevens in een privé-bericht.
Dit kan wel even duren.
Tot die tijd kun je wel verzenden met de webmail . :)
Het lijkt nu wel bij steeds meer mensen opgelost te zijn.
Bedankt voor je bericht Jeroen.
Ik wacht af......
Badge +4
Hoi koeveringe23,

Heel vervelend dat dit niet meer lukt. Helaas is er nog geen algemene oplossing geboden.
Via dit topic zal de oplossing gecommuniceerd worden. Tot die tijd kan je de tip van Jeroen gebruiken!

@Jeroen,
Bedankt voor je hulp!

Groetjes Maurice
Reputatie 6
Badge +5
Oowkeej.:? Nou ja.....Opgelost te worden dus. Niet opgelost te zijn. :)

@Maurice: De gevallen waar het nu wel is opgelost is per geval aangepakt dan?
Het werd nu toch hier en daar al opgelost, of werkt de oplossing niet goed?
Reputatie 7
Badge +5
Vraag ik me nu ook al een paar weken af, gaat het hier om verschillende modems ?
Bij VDSL blijk je de Comtrend2 te krijgen, zijn die modem-settings het probleem ?
Anyway, in álle gevallen speelt het probleem na een upgrade van Adsl naar Vdsl