Sticky

Problemen Tele2 TV app


Reputatie 6
Badge
Het is ons opgevallen dat onze Tele2 TV app niet werkt met de nieuwste versie van Android (Android 8 Oreo). We zijn op de hoogte van dit probleem en zijn in overleg met de maker van onze app om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Op oudere versies van Android werkt de app nog wel.

2 Reacties

Reputatie 4
Badge
Nu al? Op 30 oktober heb ik al een topic hierover geopend, waarin @JeroenM van Tele2 aangeeft dat het bij hem gewoon prima werkt. En daarmee leek het voor Tele2 afgedaan. Ook hierover gebeld met de klantenservice, maar dit probleem hadden ze niet eerder gehoord, en het zou wel aan mijn telefoon liggen (die ik nota bene bij Tele2 had gekocht). Daarna nog geprobeerd contact te krijgen met het emailadres caterina.moragapizarro@tele2.com dat in de app store vermeld staat als contactpersoon, maar deze mevrouw werkt al een jaar niet meer bij Tele2... En nu ineens, 4 maanden later gaan jullie het "zo snel mogelijk" oplossen. Stelletje grapjassen.
Reputatie 4
Badge +3
@12345.abcde Iemand moest de eerste melder zijn natuurlijk. Het duurde alleen even voordat we genoeg meldingen binnen kregen om het probleem te vinden. We werken nu in ieder geval aan een oplossing. :S

Reageer