Sticky

Problemen met de uitgaande e-mailservers van @versatel en @zonnet


Reputatie 6
Badge
Op dit moment zijn er problemen met de uitgaande e-mailservers van @versatel en @zonnet. Hierdoor kan het zijn dat je in een e-mailprogamma (Outlook, Apple Mail, Thunderbird, Windows Live mail) een foutmelding krijgt bij het versturen van een e-mail. Onze excuses voor het ongemak, we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer mailtjes kunt versturen zoals je gewend bent.

Update 11-04-2019 08:11
We hebben het probleem opgelost na het wijzigen van een aantal instellingen aan onze kant. Mocht je onverhoopt toch nog problemen ervaren, neem dan contact met onze klantenservice op!

Update 11-04-2019 11:04
We krijgen helaas wederom meldingen binnen van klanten die problemen ervaren met de uitgaande e-mailservers. Het onderzoek is dan ook heropend, zodra wij meer informatie hebben zullen we een update plaatsen.

Update 11-04-2019 12:12
We hebben het probleem gevonden en werken op dit moment hard aan een oplossing. Tot het moment dat de oplossing daar is kun je zonder problemen gebruik maken van Tele2 Webmail.

Update 12-04-2019 10:38
Door omstandigheden is Tele2 Webmail op dit moment niet bereikbaar. We zijn op de hoogte van het probleen en werken hard aan een oplossing!

Update 12-04-2019 13:09
Dankzij alle meldingen die we hebben ontvangen weten nu wat de oorzaak van de verstoring is. We verwachten dit probleem binnen een maand volledig op te lossen, als we de oplossing eerder kunnen implementeren dan laten we dat hier weten. Tot we het probleem hebben opgelost kun je gebruik blijven maken van Tele2 Webmail. Onze excuses voor het ontstane ongemak!
Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.