Sticky Info

Overzicht: Alle tijdelijke acties op één plek!

  • 2 September 2021
  • 0 reacties
  • 655 x bekeken
Overzicht: Alle tijdelijke acties op één plek!
Reputatie 5
Badge

Bij Tele2 houden we van acties en gratis accesoires. Gratis koptelefoons, draadloze headsets, Airpods, Earpods, Earbuds, opladers. Noem het maar op!

 

In dit artikel zetten we alle lopende acties van alle merken, zoals Samsung, Apple, Xiaomi, OPPO, Motorola en OnePlus voor jou op een rijtje. Kom regelmatig terug om geen enkele actie te missen. Heb je vragen over bepaalde acties? We hebben alle veelgestelde vragen hieronder al in de FAQ voor je beantwoord.

 

[09-09-2021] Yes, er is een actie: OPPO!

Heb je onlangs een nieuw OPPO toestel gekocht? Dan heb je geluk! Naast het toffe toestel kom je ook nog in aanmerking voor de volgende extra’s. Deze actie is namelijk geldig op alle OPPO-toestellen die wij aanbieden.

De acties komen geheel vanuit OPPO zelf, vandaar dat je ze ook registreert op hun website. Dat doe je binnen enkele stappen hier: 

OPPO Reno6 5G + 2 kado’s t.w.v. €148:

https://oppo.myactions.eu/actions/64

OPPO Reno6 Pro 5G + 3 kado’s t.w.v. €297:

https://oppo.myactions.eu/actions/59

 

Vervolgens ontvang je een bevestiging en zal OPPO het cadeau opsturen. Hoelang dat ongeveer gaat duren? Dat verschilt wel eens. Neem vooral een kijkje bij de actievoorwaarden. Daar vind je alle informatie van de gehele actie. Zeker de moeite waard om door te nemen!

 

[15-10-2021] Yes, er is een actie van Xiaomi.

Heb je onlangs een nieuw Xiaomi toestel gekocht? Dan heb je geluk! Naast het toffe toestel kom je ook nog in aanmerking voor de volgende extra’s. Deze actie is namelijk geldig op alle Xiaomi-toestellen die wij aanbieden.
 

De acties komen geheel vanuit Xiaomi zelf, vandaar dat je ze ook registreert op hun website. Dat doe je binnen enkele stappen hier:
 

Actie Xiaomi 11T Pro: Ontvang 32 inch Xiaomi TV t.w.v.  € 299 cadeau bij aankoop van Xiaomi 11T Pro.

https://xiaomi.myactions.eu/
 

Vervolgens ontvang je een bevestiging en zal Xiaomi het cadeau opsturen. Hoelang dat ongeveer gaat duren? Dat verschilt wel eens. Neem vooral een kijkje bij de actievoorwaarden. Daar vind je alle informatie van de gehele actie. Zeker de moeite waard om door te nemen!

 

FAQ

Ik mag nog niet verlengen. Kan ik een toestel met actie met een vervroegde verlenging bestellen?

Ja, het is mogelijk om een vervroegde verlenging aan te vragen. We noemen dit ook wel een Early Renewal. Meer informatie hierover vind je op deze pagina. Houd er rekening mee dat de vervroegde verlenging pas ingaat ná je huidige contract. Het toestel ontvang je wel zodra deze op voorraad is.


Ik heb een bestelling geplaatst, maar ik wil deze annuleren.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst en je het toestel tóch niet wilt, omdat je bijvoorbeeld een ander model of kleur toestel wilt hebben, dan kun je de pre-sale order annuleren. Ook geldt natuurlijk de Wet Koop op Afstand. Houd er wel rekening mee dat je, als je een nieuwe bestelling plaatst, weer achteraan in de rij komt en de kans groot is dat je langer moet wachten op je toestel. Op deze pagina vind je alle informatie over het annuleren van je bestelling.


Ik heb per ongeluk een verkeerde kleur/type/geheugenvariant besteld, kan ik deze wijzigen?

Nee, een gemaakte order kan niet gewijzigd worden. Het is dus na het bestellen niet meer mogelijk om een ander model, kleur of geheugen te kiezen. De order moet dan in het geheel geannuleerd en opnieuw geplaatst worden. Je komt dan ook weer achteraan in de rij te staan. Op deze pagina vind je alle informatie over het annuleren van je bestelling.


Ik heb per ongeluk een nieuw abonnement afgesloten in plaats van een verlenging! Wat moet ik doen?

Wanneer je nog geen e-mail van AMP hebt gekregen om een bezorgafspraak te maken, kun je het beste de bestelling van het nieuwe abonnement annuleren. Check eerst even de voorwaarden van Wet Koop op Afstand of annuleren nog mogelijk is. Na het annuleren kun je inloggen op My T-Mobile om vervolgens jouw abonnement te verlengen. Op deze pagina vind je alle informatie over het annuleren van je bestelling.

Wil of kun je niet meer annuleren of heb je al mail gehad van AMP dan kun je twee maanden voor de einddatum van jouw huidige contract nummerbehoud aanvragen. Jouw nummer wordt dan overgezet naar het nieuwe abonnement. Nummerbehoud kan je hier aanvragen. Houd er wel rekening mee dat je hiermee een nieuw klantnummer krijgt en jouw T-Mobile Extra punten komen te vervallen!

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer