Sticky

OPGELOST: Digi-D en TAN berichten komen niet goed aan


Reputatie 3
Badge
De afgelopen periode zijn er bij mensen bij wie het nummer beginnen met 06-37 problemen geweest om berichten van o.a Digi D te ontvangen. We hebben het probleem inmiddels opgelost.

Waar komt het probleem vandaan:
De oorzaak van het probleem lag bij Teleena, dit was de oorspronkelijke eigenaar van alle nummers in de reeks 0637******.

Wanneer een sms naar een 0637****** gestuurd wordt kijkt de originele provider (Teleena) bij welke provider het nummer nu zit. Zij sturen vervolgens het bericht door naar de nieuwe provider (Tele2 in dit geval). Helaas ging daar iets mis. Teleena stuurde de SMS berichten niet, of niet juist door waardoor de berichten nooit bij de ontvanger terecht komen.

Oplossing:
We hebben dit issue nu voor onze klanten weten te verhelpen: Tele2 klanten met een 0637****** nummer kunnen weer SMS berichten ontvangen.

Extra informatie:
Dit is alleen een oplossing bij Tele2. Als je bij een andere provider zit dan Tele2 maar toch hier last van hebt kunnen wij helaas niets doen. We moeten je doorverwijzen naar je eigen provider. Die zullen het dan met Teleena moeten regelen.
Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.