[News] Cashback actie Samsung

  • 11 januari 2021
  • 0 reacties
  • 235 x bekeken

Reputatie 5
Badge +2

Geld terug krijgen is altijd een goed idee, toch? Bij de Samsung Galaxy A51 en de Galaxy A71 krijg je nu voor toestellen gekocht tussen 11 januari en 24 januari 2021, €50,- retour! Samsung streeft er naar om binnen 6 weken, na het indienen van een volledige en geldige registratie, het bedrag over te maken op je rekening.

 

Actievoorwaarden

Houd er rekening mee dat je je voor deze actie kunt registreren tot uiterlijk 7 februari 2021. Dit geldt voor toestellen gekocht binnen de actieperiode. Per gekocht toestel kun je één keer meedoen met de actie en per huishouden maximaal drie keer.

De actie is niet te combineren met andere acties en promoties en is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Om deel te nemen aan de actie kun je het volgende doen:

Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 7 februari 2021:

  1. Een kopie van de aankoopbon;
  2. Een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN-code en het IMEI-nummer.

Als je vragen of opmerkingen hebt over je deelname aan deze promotie, kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-9090100 (lokaal tarief). Kijk op www.samsung.com/nl/contact voor meer informatie.

Door deelname aan de promotie verklaar je dat je akkoord gaat met de Algemene Actievoorwaarden en deze Bijzondere Actievoorwaarden van Samsung zoals vermeld op www.samsung.com/nl/promo.


Dit topic is gesloten. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.